European Union External Action

 

EEAS RSS Feeds

Displaying 68901 - 68910 of 88848

Zyra e BE-së në Kosovë/Përfaqësuesi Special i BE-së është e brengosur në lidhje me synimin e autoriteteve të Kosovës për të ndryshuar e plotësuar Kodin Penal të Kosovës me dispozita të reja për shpifjen dhe fyerjen.

Kancelarija EU na Kosovu/Specijalna predstavnica EU izražavaju zabrinutost zbog namere kosovskih vlasti da izmene Krivični zakon Kosova uz nove odredbe o uvredi i kleveti.

Languages:

I am glad to be here today and make a contribution during the national conference on the fight against corruption. I will speak on behalf of the development Partners. Let me start by thanking the Minister of Justice for organizing this conference and sharing the consultation paper.

Mariano Rajoy visitó Uruguay para hablar de las relaciones Uruguay-España e impulsar las negociaciones UE-Mercosur

المعرض الدولي للفلاحة بالمغرب 2017: ألبوم صور

شارك الاتحاد الأوروبي مرة أخرى في المعرض الدولي للفلاحة في إطار دورته الثانية عشرة بمكناس. إليكم بعض صور هذا المعرض واستقبال الزورار برواق الاتحاد الأوروبي

Le Représentant Spécial de l’Union européenne pour le Sahel en visite au Tchad

Le Chef de l’Etat Idriss Déby Itno a reçu le Représentant Spécial de l’Union européenne pour le Sahel, M. Angel Losada Fernandez. La situation sécuritaire dans la bande sahélienne et la lutte contre le terrorisme ont été évoquées au cours de l'audience.

Pages