European Union External Action

 

EEAS RSS Feeds

Displaying 79581 - 79590 of 89846

The European Union is fully supporting the United Nations-led process leading towards a political solution to the Syria crisis.

Languages:

يدعم الاتحاد الأوروبي بالكامل العملية التي تقودها الأمم المتحدة نحو إيجاد حل سياسي للأزمة في سوريا.

Languages:

Mirëdita të gjithëve,

Më lejoni të filloj duke thënë që jam e nderuar dhe me entuziazëm po e marrë detyrën e re si Shefe e Zyres së BE-së dhe Përfaqësuese e Posaçme e BE-së.

Po e them këtë duke e pasur në mendje përvojën time shtatë vjeçare në procesin negociator të vendit tim Bullgarisë me Bashkimin Evropian. Prandaj, ajo që i thashë Kryeministrit është se e njoh shumë mirë se çfarë pune të vështirë keni para vetes por që unë jam shumë e gatshme të ju përkrah pa rezervë në këtë proces.

Languages:

"Malgorzata Wasilewska has been appointed as Head of the European Union Delegation to Jamaica, Belize, Bahamas, Turks and Caicos Islands and the Cayman Islands."

Dobar dan svima.

Dozvolite mi da počnem tako što ću da kažem koliko sam počastvovana i entuzijastična da preuzmem novo radno mesto kao šefica Kancelarije EU na Kosovu i Specijalna predstavnica EU (SPEU).

I to kažem imajući na umu sedam godina iskustva u procesu pregovora moje zemlje Bugarske sa Evropskom unijom. Dakle, rekla sam premijeru da vrlo dobro znam koliko Vas težak posao očekuje i veoma sam spremna da svim srcem pomognem u tom zadatku.

Languages:

A seminar, entitled "What do Vietnamese business community know about the EU-VN Free Trade Agreement and how they are prepared for it", took place on 13 September under the organisation of the Delegation of the European Union to Vietnam (EU) in collaboration with the Vietnam Chamber of Commerce and Industry's Da Nang Branch.

Languages:

Pages