European Union External Action

 

EEAS RSS Feeds

Displaying 191 - 200 of 87079

From a human rights approach to an environmental perspective, the European Union has long championed global cooperation on water, investing more than €2.5 billion in partner countries since 2014.

In response to the windstorm which hit The Gambia earlier this month, the European Union is providing €200,000 (12,053,000 Gambian Dalasis) in humanitarian funding to assist the most affected people.

 

Miratimi i reformës në drejtësi përfaqëson një moment në kohë që nisi një “epokë” të re për shtetin e së drejtës në Shqipëri. Është një nga hapat më të rëndësishëm të ndërmarrë nga vendi në 30 vitet që nga rënia e diktaturës. Ajo shënoi një fillim vendimtar për një Shqipëri moderne dhe evropiane.

Languages:

The adoption of the justice reform represents a moment in time that started a new “era” for rule of law in Albania. It is one of the most important steps taken by the country in the 30 years since the fall of the dictatorship. It marked a decisive start for a modern and European Albania.

Languages:

The Pre-Summit of the UN Food Systems Summit hosted in Rome (July 26-28, 2021) will set the stage for the culminating global event planned for September 2021.

Pages