Western Balkans

Fuqia joshëse e sendeve plastike me një përdorim/ The seductive power of single-use plastics

09/09/2018 - 00:00
Videos

Na ndihmoni të mbrojmë plazhet dhe oqeanet tona! Pasi zbavitja juaj me shishen plastike të marrë fund, mos e braktisni atë në mes të asgjësë. Pasi t'i keni dhënë lamtumirën ashtu siç duhet, hyni në një marrëdhënie afatgjatë me një alternativë të ripërdorshme.

. . .

Help protect our beaches and oceans. When your fling with a plastic bottle is over, don't abandon it in the middle of nowhere. When you've said goodbye properly, enter into a long-term relationship with a re-usable alternative.

Editorial Sections: