European Union External Action

Panairi Dimëror i BE-së në Berat

07/12/2018 - 10:09
Tjetër

Panairi Dimëror i BE-së në Berat do t'ju sjellë më pranë atmosferën festive të sezonit të festave!

Vizitoni stendat dhe mësoni më shumë rreth traditave dhe kulturës që gëzojnë vendet e Evropës, blini produkte vendore dhe artizanale ose thjesht na vizitoni dhe shijoni atmosferën e gëzueshme të koncerteve, diskutimeve, aktiviteteve për fëmijë dhe shumë më tepër.
Më 8 dhjetor, bashkohuni me ne në pedonalen e bukur të qytetit të lashtë të Beratit dhe le të festojmë të gjithë së bashku!

#PanairiDimërorBE

Date: 08/12/2018

Time: 11:00 - 19:00

Place: Pedonalja, Berat

08/12/2018


Pedestrian Area, City Centre

Berat
Shqipëria

Languages:
Editorial Sections:

Autori