European Union External Action

Nga malet e largëta të Maqedonisë së Veriut deri te cmimi Oskar

25/06/2021 - 11:22
Video

 

Ata filmuan historinë e një prej bletareve të egër të fundit në Europë ... dhe përfunduan në qilimin e kuq, me dy nominime për Oskar! Me Toka e mjaltit (Honeyland, regjisorja maqedonase e filmit, Tamara Kotevska na kujton nevojën për të jetuar në harmoni me natyrën dhe rolin e rëndësishëm të krijuesve të filmave dokumentarë - për të dalë në botë dhe për të rikthyer historitë që mund të bëjnë një ndryshim.

 

 

Tags:

Autori