South Georgian and South Sandwich Islands

VIZITĂ DE STUDIU ÎN BULGARIA PENTRU JURNALIȘTI DIN REPUBLICA MOLDOVA

Chișinău, 06/07/2021 - 12:56, UNIQUE ID: 210706_5
Press releases

Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova invită jurnaliștii să participe la un program de studiu, care se va desfășura între 9 și 12 august 2021, în capitala Bulgariei, Sofia. În cadrul proiectului, participanții se vor familiariza cu exemplul de dezvoltare a Bulgariei de la aderarea la UE și până în prezent.

Programul are ca obiectiv studierea aspectelor ce țin de: evoluția socio-economică a Bulgariei ca stat membru al UE, relația și cooperarea dintre Bulgaria și Republica Moldova, mass-media și societatea civilă din Bulgaria. Agenda vizitei de studiu va include întâlniri cu reprezentanții mai multor instituții relevante din Sofia.

Jurnaliștii interesați sunt invitați să depună cererile până în data de 18 iulie 2021, la adresa de email: violeta.iaros@bdr.md / media@bdr.md, cu titlul mesajului: Formular de participare – Bulgaria.

Lista de acte și condițiile de participare la vizita de studiu sunt indicate în formularul anexat:

Programul face parte din seria vizitelor de studiu organizate de către Delegația UE pentru presa regională din Moldova. Delegația UE desfășoară astfel de programe destinate presei regionale din anul 2015, pentru a facilita accesul direct la cunoașterea bunelor practici europene. Anterior, vizite de studiu au avut loc în Letonia, Lituania, Polonia, Estonia, Slovacia și la instituțiile europene cu sediul la Bruxelles.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactați:

BDR Associates Communication Group – 0688 222 51, Violetta Iaroș, violeta.iaros@bdr.md

Secțiuni editoriale:

Autor