Cayman Islands and the EU

Амбасадорот Самуел Жбогар за РСЕ: Насочете ја вашата енергија на реформите со истата одлучност како за Договорот од Преспа

20/01/2019 - 15:05
Видео

Вистински реформи значат промена во однесувањето и менталитетот, тие бараат искрена посветеност од политичарите и сите чинители. ЕУ сака да ги види промените кои ги посакуваат граѓаните – во судството, јавната администрација, борбата против корупцијата, разузнавачките служби, вели Жбогар во интервјуто.

Languages: