Bonaire and the EU

Møt vår nye trainee, Leonor!

05/05/2021 - 13:17
News stories

Leonor (25) startet denne uka som trainee på delegasjonen, og skal jobbe hos oss de neste fem månedene.

Leonor kommer fra Portugal og har bodd i Norge i snart fire år. Hun har en bachelor i statsvitenskap og internasjonale relasjoner fra Universidade Nova de Lisboa i Portugal og en master i fred- og konfliktstudier fra UiO. Hun har stor interesse for konfliktløsning, internasjonale forhandlinger, grensesamarbeid og sikkerhet.

«Som trainee i EU-delegasjonen får jeg jobbe med ulike saksområder hvor EU og Norge møtes, samtidig som jeg får muligheten til å bli bedre kjent med unionen og hvordan forholdet til Norge utvikles og forvaltes. I tillegg er EU en arena for diskusjon og forhandling av komplekse problemstillinger og dette oppholdet vil gi meg en god innsikt i hvordan dette fungerer i praksis.»

Før Leonor begynte som trainee hos oss jobbet hun som seminarleder på UiO, hos VisitOSLO og som praktikant hos Democracy Reporting International.

«Jeg er EU-borger og innvandrer i Norge og trives dermed best i et internasjonalt, flerkulturelt miljø. Jeg er også glad i utfordringer og opptatt av tverrfaglighet, så jeg gleder meg til et spennende og lærerikt praktikantopphold på EU-delegasjonen!»