Phái đoàn Liên minh châu Âu tại Việt Nam

Tìm kiếm

Bộ phận Biên tập HIỂN THỊ

Kiểu nội dung HIỂN THỊ

Filter by tags:

Thông tin Tác giả HIỂN THỊ

Ngày HIỂN THỊ

 1. Băng video
 2. Băng video

  Saludo Presidente de Chile, Sr. Sebastián Piñera- Día de Europa 2019

 3. Băng video
 4. Băng video
 5. Băng video
 6. Băng video

  Déclaration de Irène Mingasson, Ambassadrice de l'Union européenne au Sénégal, à l'occasion de la Journée de la Femme, 08 mars 2019

 7. Băng video

  Europa se siente en la Sociedad Civil

  Video Description: 
  Presentación del eje semestral de la campaña #EuropaSeSiente de la Delegación de la UE en Ecuador.

  Europa Se Siente en la Sociedad Civil

 8. Băng video

  Olsi Gjeta's Goat Farm

  Video Description: 
  Nga një biznes i thjeshtë dhe artizanal, fermeri Olsi Gjeta ka krijuar tashmë një kompani vërtet fitimprurëse përmes grantit #IPARDLike, që ka përfituar për fermën e tij të dhive. ************ From doing business in a very basic and artisan way, the farmer Olsi Gjeta has established now a real profitable company through the #IPARDLike grant he has received for goat farming.

  Olsi Gjeta's Goat Farm- IPARD Like Grant

 9. Băng video

  Agro Liço

  Video Description: 
  Dikur emigrant në Itali, Fatos Liço u kthye në Shqipëri në vitin 2010 për të ndjekur ëndrrën e tij të fëmijërisë, të kishte fermën e tij. Nëpërmjet grantit "IPARD Like" ai mundi të ndërtonte një serrë dhe të ndiqte traditën në #bujqësi të familjes së tij. ************ Once a migrant in Italy, Fatos Liço came back to Albania in 2010 to follow his childhood dream, having his own farm. Through the "IPARD Like" grant he could build a greenhouse and follow the agriculture and farming tradition of his family.

  Agro Liço- IPARD Like Grant

 10. Băng video

  UE TUS DERECHOS DIC 2018 V1

  Video Description: 
  Video de la Unión Europea en Ecuador en el marco de la celebración del 70 aniversario de la Declaración Universal de los Derechos Humanos

  Tus Derechos- campaña por el 70 aniversario de la Declaración Universal

Pages