Delegation of the European Union to the Holy See,
Order of Malta, UN Organisations in Rome
and to the Republic of San Marino

EEAS RSS Feeds

Displaying 1 - 2 of 2

Во нејзиниот прв годишен говор за состојбата во Унијата, претседателката на Европската Комисија, Урсула фон дер Лејен, претстави патоказ за тоа како Европската Унија да ја надмине кревкоста што корона кризата ја исфрли на површина и како да изгради витална унија.