Delegacioni i Bashkimit Europian në Republikën
e Maqedonisë së Veriut

Kërko

Seksionet editoriale SHFAQ

Llojet e përmbajtjes SHFAQ

Informacioni i autorësisë SHFAQ

Datat SHFAQ

 1. Video
 2. Video
 3. Video

  Ambasadori Zhbogar, në intervistë me RTVM, prezanton fushatën e re të BE-së për mbështetje të eko-aktivizmit #ZaCistoKakoDomaIsto

 4. Video

  Intervistë e ambasadorit Zhbogar me Sitel TV me rastin e lëshimit të raportit vjetor të KE: Rekomandim i pastër për nismë të negociatave

 5. Video
 6. Video

  Nicola Bertolini, kreu i bashkëpunimit në Delegacionin e BE, diskuton ndihmën e BE-së në një intervistë televizive

 7. Video

  #EuropeforCulture: 1.4 milionë euro për shndërrimin e oborrit të Kishës Shën Gjergji në skenë për mbajtjen e eventeve kulturore dhe për tërheqjen e më shumë turistëve

 8. Video

  Ambasadori Samuel Zhbogar për REL:përqëndroni energjinë tuaj në reforma me të njëjtën vendosmëri si për Marrëveshjen e Prespës

 9. Video

  Intervistë e Ambasadorit të BE-së, Samuel Zhbogar për TV Telma: Nëse qytetarët vërejnë ndryshim në fushat kyçe në muajt e ardhshëm, vendet-anëtare të BE-së poashtu do ta vërejnë këtë ndryshim

 10. Video

Pages