Делегација на Европската Унија во Република
Северна Македонија

Барај

Уреднички написи Show

Типови на содржина Show

Filter by tags:

Authoring Information Show

Dates Show

 1. Видео
  Videos: 
  HR/VP Josep Borrell on International Day of Multilateralism and Diplomacy for Peace

  International Day of Multilateralism and Diplomacy for Peace

 2. Видео
 3. Видео
  Videos: 
  Josep Borrell video message on coronavirus outbreak (subtitles)

  Coronavirus outbreak

 4. Видео
  Videos: 
  Интервју со Самуел Жбогар: Новата методологија ќе ги стави на тест институциите во земјава

  Интервју на амбасадорот Жбогар за ТВ 24: Надеж за позитивна одлука на Советот во март, на Северна Македонија и’ треба единство и работа да го положи тестот на новата методологија

 5. Видео
 6. Видео
  Videos: 
  Европската Унија со 60 милиони евра за поддршка на руралниот и земјоделскиот сектор (2014 - 2020).

  Како бизнисите во руралните подрачја остваруваат придобивки од ИПАРД (2)

 7. Видео
  Videos: 
  IPARD програмата со поддршка на земјоделскиот и прехрамбениот сектор во руралните области.

  Како бизнисите во руралните подрачја остваруваат придобивки од ИПАРД (1)

 8. Видео
 9. Видео
  Videos: 
  EU Ambassador Samuel Žbogar addresses #WorldChildrensDay

  Порака на амбасадорот Самуел Жбогар по повод Светскиот ден на детето

 10. Видео
  Videos: 
  Никола Бертолини, шеф на одделот за соработка при Делегацијата на ЕУ во Скопје

  Никола Бертолини, шеф за Одделот за соработка во Делегацијата на ЕУ, ја објаснува природата на Хоризонталната рамка, финансирана од ЕУ и Советот на Европа, во Северна Македонија

Pages