Делегација на Европската Унија во Република
Северна Македонија

Барај

Уреднички написи Show

Типови на содржина Show

Authoring Information Show

Dates Show

 1. Видео
 2. Видео

  Амбасадорот Жбогар ја претставува во интервју за МРТВ новата кампања на ЕУ за поддршка на еко-активизмот #ZaCistoKakoDomaIsto

 3. Видео
 4. Видео
 5. Видео
 6. Видео

  #EuropeforCulture: 1,4 милиони евра за дворот на црквата Св. Ѓорѓија да прерасне во сцена за културни настани и да привлекува повеќе туристи

 7. Видео
 8. Видео
 9. Видео
 10. Видео

Pages