Делегација на Европската Унија во Република
Северна Македонија

Проект во областа на статистиката финансиран од ЕУ бара тројца експерти

21/12/2020 - 15:05
EU project positions

Погледнете ги деталите во линковите подолу. Краен рок за аплицирање: 21 јануари 2021 година