Делегација на Европската Унија во Република
Северна Македонија

Проект финансиран од ЕУ бара експерти кои би одржале тренинзи за заштита на укажувачи

02/11/2020 - 12:08
EU project positions

Краен рок за аплицирање: 9 ноември 2020 година. Деталите се во линкот подолу