Delegacioni i Bashkimit Europian në Republikën
e Maqedonisë së Veriut

Vizita e Komisionerit për Politikë Fqinjësore dhe Negociata për Zgjerim të BE-së, Oliver Varhei

17/01/2020 - 15:15
Video