Делегација на Европската Унија во Република
Северна Македонија

Твининг проект за зајакнување на буџетското планирање и извршување вработува двајца асистенти

25/12/2019 - 17:14
EU project positions

Деталите за двете позиции ќе ги најдете во линковите подолу. Краен рок за аплицирање: 13 јануари 2020 година