Делегација на Европската Унија во Република
Северна Македонија

#EuropeforCulture: 1,4 милиони евра за дворот на црквата Св. Ѓорѓија да прерасне во сцена за културни настани и да привлекува повеќе туристи

31/01/2019 - 12:43
Видео

Погледнете го видеото за да ги видите резултатите и деталите за оваа прекрасна локација

 

 

 

Languages: