Delegation of the European Union to Norway

Velkommen, Linea

29/01/2020 - 10:38
News stories

Marta Linea Lofthus Meldahl startet denne uken som ny studentpraktikant ved delegasjonen.

 

 

Linea begynte mandag 27. januar, og skal de neste fem månedene jobbe på tvers av  delegasjonens mange arbeidsområder.  Hun har en bachelor i Europastudier med statsvitenskap og engelsk fra  NTNU. 

 

"Det har vært et spennende studieløp ettersom EU har vært gjennom store utfordringer de siste årene."

 

I dag tar hun en internasjonal master i Europastudier som tilbyr internship som en del av studieplanen.  Linea har stor interesse innenfor energi- og miljøpolitikk, sikkerhetspolitikk, den europeiske intgrasjonsprosessen, likestilling og mangfold, samt EU- og EØS-relaterte problemstillinger.

 

"Jeg søkte på praktikantstillingen for å få et mer sammensatt bilde av hvordan diplomatiet mellom Norge og EU fungerer i praksis, samt lære mer om bestemte saksområder som EU-delegasjonen arbeider med. Med det politiske klimaet som EU står overfor i dag, ser jeg frem til å få verdifull erfaring, og gleder meg til å arbeide i et internasjonalt miljø som garantert vil gi god inspirasjon til videre studier og fremtidig masteroppgave."

 

Har du lyst på et praktikantopphold vedEUs delegasjon til Norge? Neste ledige praktikantperiode er fra høsten 2020, og vil bli lyst ut rundt februar/mars på våre nettsider.

 

Rubriques éditoriales: