Delegation of the European Union to Norway

Gratulerer, Ajla!

26/04/2017 - 14:24
Новини

 

18. april ble Ajla kåret til vinneren av Instagram-konkurransen #MittErasmusminne hvor nåværende og tidligere Erasmus-deltakere ble bedt om å dele sitt beste Erasmus-minne.

 

Ajlas bilde har fanget et morsomt øyeblikk med liv og røre, og teksten utdyper godt hvordan man kan vokse og utvikle seg gjennom Erasmus+-programmet.

 

 

#mitterasmusminne under karneval-dager med barn fra SFO der vi var volontører. #European VoluntaryService (2015, Marmande - Frankrike, Centre des Sureaux). Denne dagen gjorde jeg noe jeg aldri hadde klart før i mitt liv; å ikke snakke i 8 timer! En av mange ting jeg lærte under Erasmus+ oppholdet mitt, å kommunisere uten å bruke språket.

 

Ajla vant et reisegavekort på 3000 kr som hun kan bruke til å reise til en valgfri destinasjon i et Erasmus+-land, og hun er også invitert til feiringen av Europadagen i Oslo hvor vi feirer 30 år med Erasmus-programmet.

 

Konkurransen ble arrangert i samarbeid med Senter for internasjonalisering av utdanning (SIU) og Aktiv Ungdom som er drevet av Bufdir.

 

 

Om Erasmus+:

Erasmus+ er EUs program for utdanning, opplæring, ungdom og idrett. Da Erasmus startet i 1987, gjaldt det kun studenter innen høyere utdanning. I 2014 ble EUs programmer innen utdanning, ungdom og idrett samlet til ett integrert program: Erasmus+.

Erasmus+ er nå verdens største utdanningsprogram, og siden oppstarten har mer enn ni millioner mennesker fått muligheten til å studere, jobbe som frivillig, hatt praksis eller fått arbeidserfaring i et annet land. Mer enn 80.000 nordmenn har deltatt i en utveksling gjennom Erasmus+ siden Norge ble med i 1992. Hva har Erasmus+ betydd for deg?

 

Les mer om 30-års jubileet til Erasmus+

Редакторські розділи:

Автор