Delegation of the European Union to Myanmar

Shtypi dhe media

Deklaratë e Përfaqësueses së Lartë, Federica Mogherini, në emër të Bashkimit Evropian me rastin e Ditës Botërore për Liri të Shtypit, 3 maj 2019
Deklarata e Përfaqësueses së Lartë Federica Mogherini në emër të Bashkimit Evropian me rastin e Ditës Ndërkombëtare Kundër Homofobisë, Transfobisë dhe Bifobisë, 17 maj 2018
Barazia mes grave dhe burrave është një nga vlerat themelore të Bashkimit Evropian të mishëruara në traktatet tona. Bashkimi ynë është pionier i trajtimit të diskriminimit gjinor dhe mund të jemi krenarë me progresin e arritur: Evropa është një nga rajonet më të sigurta dhe më të barabarta për gratë
From 9 to 27 September 2019 the EU will participate actively in the 42nd session of the UN Human Rights Council (HRC42) taking place in Geneva.
EU High Representative for Foreign Affairs and Security Policy/Vice-President of the European Commission, Federica Mogherini and EU Commissioner for Transport Violeta Bulc today presented the EU's vision for a new and comprehensive strategy to improve connectivity between Europe and Asia.
From 10 to 28 September 2018 the 39th session of the Human Rights Council (HRC39) will take place in Geneva, aiming to bring attention to the world's most pressing human rights issues. We, the European Union, will be strongly engaged in all activities of the Council, translating our commitment
Videos: 
Forum on the Future of EU-ASEAN Relations
Forum on the Future of EU-ASEAN Relations
For the last four decades, the European Union and the Association of Southeast Asian Nations (ASEAN) have built up a strong partnership to ensure regional stability, prosperity and security; and create new opportunities for cooperation on regional and global challenges. Last February,
Videos: 
EU-ASEAN Strategic Thinkers Forum
EU-ASEAN Strategic Thinkers Forum
For the last few decades, the EU and ASEAN have succeeded in increasing prosperity for their citizens, ensuring peace and stability. Last February, strategic thinkers from both regions gathered in Brussels to discuss the future of EU-ASEAN relations. In a changing world characterised by uncertainty
Videos: 
EU-ASEAN Young Leaders Forum
EU-ASEAN Young Leaders Forum
Young people represent more than 30% of the European population and about half of the ASEAN citizens are under 30 years old. They are the leaders of the future, even of the present. Their opinions and actions will be vital to enhance the cooperation between the Association of Southeast Asian Nations
Editorial Sections: Association of Southeast Asian Nations (ASEAN) Brunei Darussalam Indonesia Myanmar (Burma) Singapore eu-asean_blue_book_2016_en.pdf
Regions: Asia Brunei Darussalam Cambodia Indonesia Lao PDR Malaysia Myanmar (Burma) Philippines Singapore Thailand Vietnam Show in content:  Organisations: Association of Southeast Asian Nations (ASEAN)