Delegation of the European Union to Myanmar

Ambasadori Samuel Zhbogar për REL:përqëndroni energjinë tuaj në reforma me të njëjtën vendosmëri si për Marrëveshjen e Prespës

20/01/2019 - 15:05
Video

Reforma të vërteta do të thotë ndryshim i sjelljes dhe mentalitetit, ato kërkojnë përkushtim të sinqertë nga ana e politikanëve dhe të gjithë faktorëve. BE-ja dëshiron t’i sheh ndryshimet që qytetarët duan t’i shohin: në gjyqsi, administratën publike, luftën kundër korrupsionit, shërbimet e sigurisë, tha Zhbogar në intervistë.