Delegaţia Uniunii Europene în Republica Moldova

CERERE DE EXPRIMARE DE INTERES PROPRIETATE COMERCIALĂ PENTRU CHIRIE / CUMPĂRARE

Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova este în căutarea unui nou spațiu pentru birourile sale pentru a fi luat în locațiune sau cumpărat.

Scopul este de a obține o suprafață totală de 1500 m² - 1800 m², care va fi ulterior amenajat de locator în conformitate cu instrucțiunile Delegației.

Spațiul trebuie să fie amplasat în una din următoarele regiuni a Chișinăului:

  • Centru
  • Buiucani

Este important ca spațiul pentru oficii să fie ușor accesibil.  Astfel, străzile fără acces sau acces limitat vor fi evitate.

Clădirea propusă trebuie să aibă vizibilitate sporită și să dispună de o imagine reprezentativă corespunzătoare.  Ideal ar fi sa fie amplasată în apropiere de alte ambasade sau ministere.  Accesul la transportul public ar trebui să fie disponibil la cel mult 10 min de mers pe jos.

Spațiul de birouri propus ar trebui să fie potrivit pentru găzduirea a 42 membri ai personalului în oficii separate, precum și în birouri comune și spații deschise. Ar trebui să mai dispună de 4 săli de ședințe, inclusiv o sală mare pentru aproximativ 40/60 persoane, spațiu pentru arhive, camere pentru depozit, bucătărie și toalete.

Suprafața mai sus menționată trebuie să includă coridoarele, zonele de la intrare și de recepție, precum și scările din interior.

Parcările și spațiile tehnice nu vor fi incluse în suprafața totală.

Disponibilitatea a aproximativ 15 locuri de parcare în jurul perimetrului clădirii va constitui un avantaj.

Spațiul pentru oficii trebuie să fie în conformitate cu standardele și regulamentele locale pentru construcție, în special ceea ce ține de normele de sănătate și siguranță, de prevenire a incendiilor și cele ale construcțiilor anti-seismice. Ar fi posibilă și concordanța cu standardele UE sau alte standarde internaționale.  Calitatea finisajelor, precum și instalațiile tehnice și mecanice trebuie să fie în conformitate cu standardele UE sau cele internaționale.

 

Ofertele trebuie să includă:

- informație detaliată cu privire la condițiile de chirie sau cumpărare, inclusiv prețul per m² pentru chirie / cumpărare si pentru loc de parcare;

- descriere detaliată a locului de amplasare și a clădirii

 

Ofertele vor fi expediate:

  1. fie prin poșta sau curier nu mai târziu de joi, 28 martie 2017 la adresa indicată mai jos
  2. sau livrate personal nu mai târziu de joi, 28 martie 2017 orele 18:00 la adresa indicată mai jos.

 

Pentru informații ulterioare va rugăm să ne contactați la următoarea adresă de e-mail:

DELEGATION-MOLDOVA-HOA@eeas.europa.eu

 

Părțile interesate sunt rugate să trimită ofertele lor la adresa:

Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova

În atenția șefului Administrației

12 M. Kogalniceanu Str.

MD-2001 Chișinău, Republica Moldova

Secțiuni editoriale:
Languages: