Delegaţia Uniunii Europene în Republica Moldova

EEAS RSS Feeds

Displaying 1 - 10 of 126

Comisia Europeană a aprobat astăzi plata sumei de 14,35 milioane EUR, sub formă de sprijin bugetar, pentru a contribui la realizarea reformelor atât de necesare care sunt continuate de noul guvern al Republicii Moldova.

Comisia Europeană, în numele UE, a aprobat astăzi plata unei asistențe macrofinanciare în valoare de 30 milioane EUR către Republica Moldova. Aceasta este prima din cele trei plăți planificate în cadrul Programului de Asistență Macrofinanciară (AMF) pentru Republica Moldova adoptat în septembrie 2017.

Înaltul Reprezentant al Uniunii Europene pentru afaceri externe și politica de securitate/Vice-Președintele Comisiei Europene, F

Înaltul Reprezentant/vicepreședintele Federica Mogherini vizitează Republica Moldova

Languages:

Christian Danielsson, Directorul General al Comisiei Europene pentru Politica Europeană de Vecinătate și Negocieri pentru Extindere, s-a aflat la Chișinău în perioada 16 - 17 Septembrie, pentru a reafirma angajamentul UE de a sprijini eforturile de implementare a reformelor inițiate de către Guvernul condus de Prim-Ministrul Maia Sandu, care vor aduce beneficii tangibile cetățenilor Republicii Moldova.

Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova invită presa regională să aplice la cea de-a opta ediție a vizitelor de studii a instituțiilor Uniunii Europene și în țările-membre UE.

Proiectul de Twinning UE „Consolidarea capacităților Centrului Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal din Republica Moldova” - MD 13ENPI JH0317 (MD/29)

Languages:

The European Union offers financial support/grants for projects that aim to create or consolidate cooperation platforms between business associations and NGOs from both banks of Nistru river.

                                                                                                                                                                       24 Iulie 2019

Pages