Delegaţia Uniunii Europene în Republica Moldova

EEAS RSS Feeds

Displaying 1 - 10 of 113

Pe 27-28 iunie, Uniunea Europeană, Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Republica Moldova și Ucraina s-au întâlnit pentru a defini prioritățile, obiectivele și acțiunile specifice în vederea conlucrării și a protejării în continuare a mediului, precum și a folosirii active a oportunităților pentru o dezvoltare mai ecologică.

Uniunea Europeană ia act de deciziile luate ieri de Parlamentul Republicii Moldova, inclusiv în ceea ce privește formarea coaliției guvernamentale.

Languages:

Parlamentul Republicii Moldova s-a reunit astăzi pentru a decide cu privire la formarea unei coaliții guvernamentale.

Languages:

Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova invită presa regională să aplice la cea de-a șaptea ediție a vizitelor de studii în țările-membre UE. Prima vizită de studiu din acest an va avea loc în Estonia, în perioada de 9-13 iunie, 2019.

Programul Uniunii Europene - Măsurile de Promovare a Încrederii (EU-CBM V), anunță lansarea unui concurs pentru Programul de Granturi Mici. Acest concurs este deschis propunerilor de proiect menite să sporească măsurile de încredere între cele două maluri ale râului Nistru, prin soluționarea nevoilor comune a localităților în domeniile: sănătate (inclusiv protecția socială), cultură, protecția mediului, educație, sport (inclusiv turism) și dezvoltare locală.

COMISIA EUROPEANĂ

Comunicat de presă

 28 FEBRUARIE 2019

Parteneriatul Estic: promovarea economiilor digitale mai puternice pentru cei șase Parteneri din Est ai UE

Alegerile parlamentare din Republica Moldova au avut loc pe 24 februarie.  Comisia Electorală Centrală a comunicat rezultatele preliminare, iar procesul electoral va fi încheiat odată ce Curtea Constituțională va valida rezultatul final.

Pages