Delegaţia Uniunii Europene în Republica Moldova

EEAS RSS Feeds

Displaying 1 - 10 of 85

16 mai 2018,

Chișinău

Orășelul European 2018 Ungheni

Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova organizează pe 19 mai Orășelul European 2018 la Ungheni și invită toți vizitatorii în Piața Independenței, cu începere de la orele 13:00.

12 mai 2018,

Chișinău

 

Orășelul European 2018

UE intenționează să-și consolideze sprijinul pentru regiunile Cahul și Ungheni din Republica Moldova pentru a stimula dezvoltarea socio-economică locală și pentru a reduce decalajul dintre Chișinău și regiunile Republicii Moldova.

Directorul Comisiei Europene pentru Vecinătatea Estică a UE, Lawrence Meredith, a fost astăzi la Cahul pentru a se întâlni cu autoritățile locale, pentru a vizita incubatorul local de afaceri înființat recent cu sprijinul UE și pentru a se întâlni și discuta cu studenții Universității din Cahul.

Republica Moldova a făcut progrese în ceea ce privește punerea în aplicare a unor reforme, dar sunt necesare măsuri suplimentare astfel încât cetățenii săi să poată beneficia din plin de avantajele Acordului de asociere.

Languages:

Stimați jurnaliști,

Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova lansează concursul de selecție a jurnaliștilor din mass-media regională, pentru o vizită de studiu la Bruxelles, Belgia. Programul finanțat integral, va include un curs de instruire la Chișinău în luna mai și o vizită de studiu de 3 zile la Bruxelles, în luna iunie.

Access to safe drinking water is a fundamental right but is still a challenge in many parts of the world. On World Water Day, the European Union reaffirms that all States are expected to fulfil their obligations regarding access to safe drinking water, which must be available, accessible, safe, acceptable, and affordable for all without discrimination, and recalls that the right to safe drinking water is a human right essential for the full enjoyment of life and all human rights.

Pages