Delegaţia Uniunii Europene în Republica Moldova

EEAS RSS Feeds

Displaying 1 - 10 of 107

Programul Uniunii Europene - Măsurile de Promovare a Încrederii (EU-CBM V), anunță lansarea unui concurs pentru Programul de Granturi Mici. Acest concurs este deschis propunerilor de proiect menite să sporească măsurile de încredere între cele două maluri ale râului Nistru, prin soluționarea nevoilor comune a localităților în domeniile: sănătate (inclusiv protecția socială), cultură, protecția mediului, educație, sport (inclusiv turism) și dezvoltare locală.

COMISIA EUROPEANĂ

Comunicat de presă

 28 FEBRUARIE 2019

Parteneriatul Estic: promovarea economiilor digitale mai puternice pentru cei șase Parteneri din Est ai UE

Alegerile parlamentare din Republica Moldova au avut loc pe 24 februarie.  Comisia Electorală Centrală a comunicat rezultatele preliminare, iar procesul electoral va fi încheiat odată ce Curtea Constituțională va valida rezultatul final.

Un nou apel pentru burse pentru a frecventa Școala Europeană a Parteneriatului Estic este acum deschis!

Aplică până pe data de 1 martie pentru a deveni unul dintre cei 35 de studenți din Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Republica Moldova și Ucraina care se vor înscrie într-un curs academic de doi ani la Tbilisi, Georgia. Vei obține o diplomă Internațională de Bacalaureat (IB) recunoscută la nivel internațional, cu accent pe Studii Europene.

Find out how to vote in the European elections if you live outside your home country.

În această zi, în urmă cu 70 de ani, statele membre ale Organizației Națiunilor Unite s-au reunit pentru a adopta Declarația universală a drepturilor omului. Acest eveniment a adus laolaltă omenirea după cea mai mare tragedie din istoria sa. De atunci, am parcurs un drum lung.

Pages