Delegaţia Uniunii Europene în Republica Moldova

Lucrați cu noi

Locuri de muncă, stagii

International positions

Information about working in an EU Delegation

Author: Strategic Communications - Publication date: 30/01/2016
MAI MULTE INFORMAȚII

Licitații

Licitații

Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova este în căutarea unui nou spațiu pentru birourile sale pentru a fi luat în locațiune sau cumpărat.

Scopul este de a obține o suprafață totală de 1500 m² - 1800 m², care va fi ulterior amenajat de locator în conformitate cu instrucțiunile Delegației.

Spațiul trebuie să fie amplasat în una din următoarele regiuni a Chișinăului:

  • Centru
  • Buiucani

Este important ca spațiul pentru oficii să fie ușor accesibil.  Astfel, străzile fără acces sau acces limitat vor fi evitate.

Author: Press and information team of the Delegation to MOLDOVA - Publication date: 03/03/2017
MAI MULTE INFORMAȚII

Granturi

Granturi

Programul Uniunii Europene - Măsurile de Promovare a Încrederii (EU-CBM V), anunță lansarea unui concurs pentru Programul de Granturi Mici. Acest concurs este deschis propunerilor de proiect menite să sporească măsurile de încredere între cele două maluri ale râului Nistru, prin soluționarea nevoilor comune a localităților în domeniile: sănătate (inclusiv protecția socială), cultură, protecția mediului, educație, sport (inclusiv turism) și dezvoltare locală.

Author: Press and information team of the Delegation to MOLDOVA - Publication date: 21/03/2019
Granturi

Institutul pentru Democrație, în parteneriat cu Societatea de Cultură Bulgară "Rodoliubets" și Centrul pentru Protecția și Promovarea Drepturilor Femeilor Tinere anunță o competiție de granturi în cadrul proiectului "CREȘTEREA ÎNCREDERII RECIPROCE DINTRE CADRELE DIDACTICE DE PE CELE DOUĂ MALURI ALE NISTRULUI: FORMAREA CAPACITĂȚII REGIONALE PENTRU DEZVOLTAREA CONTINUĂ A COMPETENȚELOR PROFESORILOR ÎN DOMENIUL METODELOR PRO-ACTIVE MODERNE DE EDUCAȚIE PENTRU DREPTURILE OMULUI" finanțat de Uniunea Europeană.

Author: Press and information team of the Delegation to MOLDOVA - Publication date: 22/09/2017
Granturi

Grants in Moldova

Author: Press and information team of the Delegation to MOLDOVA - Publication date: 06/07/2016
MAI MULTE INFORMAȚII