AVIZ DE CONTRACT DE SERVICIU
Evenimente și activități pentru promovarea proiectului
Locație– Horodiștea/România, întreg teritoriu al Republicii Moldova
COMINF/3.1/1-3.2
Deschisă
Programul Operațional Comun România - Republica Moldova pentru Programul ENI de Cooperare Transfrontalieră pentru anii 2014-2020 / 17.12.2015
Contractul de grant nr. 87467/28.06.2019
Ministerul Afacerilor Interne, reprezentat de Serviciul Tehnologii Informaționale, Republica Moldova
MD2012, Chisinau, str. Vasile Alecsandri, 42, sti@mai.gov.md
SPECIFICAȚIILE CONTRACTULUI
Proiectul „Infrastructura de comunicații” vizează creșterea capacității de cooperare și a schimbului de informații între autoritățile publice din România și Republica Moldova peste zona transfrontalieră, prin implementarea unui sistem integrat de comunicații.
În acest aspect ar trebui realizată componenta de infrastructură, componentele principale sunt:
Un singur lot
TERMENI DE PARTICIPARE
Participarea este deschisă tuturor persoanelor fizice care sunt resortisanți și persoane juridice [participă fie individual, fie la un grup (consorțiu) de ofertanți] care sunt stabiliți efectiv într-un stat membru al Uniunii Europene sau într-o țară sau teritoriu eligibil, astfel cum este definit la Regulamentul (UE) nr. 236/2014 de stabilire a normelor și procedurilor comune pentru punerea în aplicare a instrumentelor Uniunii pentru acțiune externă (CIR) pentru instrumentul aplicabil în cadrul căruia este finanțat contractul (a se vedea, de asemenea, rubrica 22 de mai jos). Participarea este deschisă și organizațiilor internaționale. Toate livrările din prezentul contract trebuie să provină dintr-una sau mai multe dintre aceste țări. Cu toate acestea, pot provine din orice țară atunci când suma livrărilor care urmează să fie achiziționate este sub 100.000 de euro pe achiziție.
Ofertanții trebuie să depună o declarație semnată, inclusă în formularul de licitație pentru un contract de furnizare, în sensul că nu se află în niciuna dintre situațiile enumerate la punctul 2.3.3 din Ghidul practic.
Nu poate fi depusă mai mult de o ofertă de către o persoană fizică sau juridică, indiferent de forma de participare (ca persoană juridică individuală sau ca lider sau membru al unui consorțiu care depune o ofertă). În cazul în care o persoană fizică sau juridică depune mai multe oferte, toate ofertele la care acea persoană a participat vor fi excluse.
Ofertanții trebuie să furnizeze o garanție de licitație de 2% din bugetul disponibil pentru contract, indicând loturile separat, dacă este necesar, atunci când își depun oferta. Această garanție va fi eliberată ofertanților care nu au reușit, odată ce procedura de licitație a fost finalizată și ofertantului (ofertanților) câștigător (i) la semnarea contractului de către toate părțile.
Ofertantului câștigător i se va solicita să furnizeze o garanție de execuție de 10% din valoarea contractului la semnarea contractului. Această garanție trebuie furnizată împreună cu returnarea contractului contrasemnat în termen de cel mult 30 de zile de la primirea de către ofertant a contractului semnat de autoritatea contractantă. În cazul în care ofertantul selectat nu furnizează o astfel de garanție în acest termen, contractul va fi nul și un nou contract poate fi întocmit și trimis ofertantului care a depus următoarea ofertă cea mai ieftină conformă.
O ședință de informare opțională și / sau vizita pe teren va avea loc pe 02.02.2021 la sediul Autorității contractante, str. Vasile Alecsandri, 42. Ora 10:00 timp local.
Ofertele trebuie să rămână valabile pentru o perioadă de 90 de zile de la data limită de depunere a ofertelor. În circumstanțe excepționale, autoritatea contractantă poate, înainte de expirarea perioadei de valabilitate, să solicite ofertanților să prelungească valabilitatea ofertelor pentru o anumită perioadă.
12 luni de la semnarea contractului, dar nu mai tîrziu de 31.05.2022.
CRITERII DE SELECȚIE ȘI DE ACORDARE
Se specifică în conformitate cu criteriile utilizate în secțiunea 12.2 din Instrucțiunile pentru ofertanți.
Cea mai avantajoasă ofertă din punct de vedere economic este oferta conformă din punct de vedere tehnic cu cel mai mic preț.
OFERTARE
Dosarul de licitație este disponibil pe site-urile web: https://mtender.gov.md/tenders/ocds-b3wdp1-MD-1609846967738
De asemenea, este disponibil pentru inspecție la sediul autorității contractante, la adresa menționată la punctul 5 de mai sus. Ofertele trebuie depuse utilizând formularul standard de ofertă inclus în dosarul de licitație, al cărui format și instrucțiuni trebuie respectate cu strictețe.
Ofertanții cu întrebări referitoare la această ofertă trebuie să le trimită în scris în urma instrucțiunilor din cadrul SIA RSAP (menționând referința la publicație prezentată la punctul 1) cu cel puțin 21 de zile înainte de termenul limită pentru depunerea ofertelor menționat la punctul 19. Autoritatea contractantă trebuie să răspundă la toate întrebările ofertanților cu cel puțin 11 zile înainte de termenul limită pentru depunerea ofertelor. Clarificările eventuale sau modificările minore ale dosarului de licitație vor fi publicate cel târziu cu 11 zile înainte de data limită de depunere pe site-ul MTender la https://mtender.gov.md/tenders/ocds-b3wdp1-MD-1609846967738
Conform SIA RSAP.
Orice ofertă primită de autoritatea contractantă după acest termen nu va fi luată în considerare.
Conform SIA RSAP.
Toate comunicările scrise pentru această procedură de licitație și contract trebuie să fie în Engleză și/sau Română.
[1] Vă rugăm să precizați orice specificitate care ar putea avea un impact asupra regulilor de participare (cum ar fi geografice sau tematice sau pe termen lung / scurt).