Delegaţia Uniunii Europene în Republica Moldova

VIZITĂ DE STUDIU ÎN ESTONIA PENTRU MASS-MEDIA REGIONALĂ DIN REPUBLICA MOLDOVA

Chisinau, 02/05/2019 - 14:48, UNIQUE ID: 190502_13
Press releases

Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova invită presa regională să aplice la cea de-a șaptea ediție a vizitelor de studii în țările-membre UE. Prima vizită de studiu din acest an va avea loc în Estonia, în perioada de 9-13 iunie, 2019.

Scopul vizitei este de a oferi jurnaliștilor din mass-media regională oportunitatea de a se familiariza cu exemplul Estoniei de transformare ca stat membru al UE. Agenda vizitei de studiu își propune să se concentreze pe exemple de succes în antreprenoriat, pe noile tehnologii informaționale, pe inovații, precum și pe funcționarea mass-media din Estonia. De asemenea, agenda vizitei include întâlniri cu membrii diasporei moldovenești din această țară.

Cei interesați sunt invitați să depună cererile la adresa de email: violeta.iaros@bdr.md / media@bdr.md, cu titlul mesajului: Formular de aplicare, vizită de studiu în Estonia.

Condițiile de participare la vizita de studiu sunt descrise în formularul de aplicare anexat, care este accesibil și pe site-ul Delegației Uniunii Europene în Moldova.

Delegația UE a lansat seria vizitelor de studiu destinate presei regionale din țară, pentru ca aceasta să aibă acces direct la cunoașterea bunelor practici europene. Începând cu anul 2015, vizitele de studiu s-au desfășurat în Estonia, Letonia, Lituania, Polonia și de două ori la instituțiile europene cu sediul la Bruxelles.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactați:

         BDR Associates Communication Group – 022214156, Svetlana Japalău / Violetta Iaroș, svetlana.japalau@bdr.md / violeta.iaros@bdr.md

                   

Secțiuni editoriale: