Delegation of the European Union to the Republic of Moldova

EU Winter Fair in Berat / Panairi Dimëror i BE-së në Berat

30/12/2018 - 00:00
Бейне галереясы

Delegacioni i Bashkimit Evropian në Shqipëri së bashku me Shtetet Anëtare dhe projektet e financuara nga #BE-ja, sollën atmosferën festive të panaireve dimërore në qytetin e "një e mbi një dritareve", Berat. 
Për më shumë ndiqni videon. 

************

The EU Delegation together with EU Member States embassies and EU funded projects, brought the festive atmosphere of winter fairs in the city of one above another windows, Berat. 
Watch the video in case you missed it.

Editorial Sections: