Delegaţia Uniunii Europene în Republica Moldova

MASS-MEDIA REGIONALĂ ESTE INVITATĂ SĂ APLICE LA CEA DE-A ȘASEA EDIȚIE A VIZITELOR DE STUDII ÎN UE, CARE VA AVEA LOC ÎN POLONIA

Chisinau, 20/09/2018 - 15:00, UNIQUE ID: 180920_10
Press releases

20 septembrie 2018

Chișinău, Republica Moldova

MASS-MEDIA REGIONALĂ ESTE INVITATĂ SĂ APLICE LA CEA DE-A ȘASEA EDIȚIE A VIZITELOR DE STUDII ÎN UE, CARE VA AVEA LOC ÎN POLONIA

Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova anunță cea de-a șasea ediție a vizitelor de studii în Uniunea Europeană pentru presa regională. În acest an vizita va avea loc în Polonia și este planificată pentru perioada 28-31 Octombrie 2018.

Scopul vizitei este de a oferi reprezentanților mass-mediei din regiunile Republicii Moldova oportunitatea de a se familiariza cu exemple pozitive din experiența Poloniei din procesul de integrare în Uniunea Europeană, cum ar fi din domeniul dezvoltării regionale și rurale, inclusiv dezvoltarea fermelor agricole, ”start-up” și inovare. Agenda vizitei de studiu include întruniri cu instituțiile de stat relevante, mass media și comunitatea  de afaceri din Polonia.

Candidații interesați sunt invitați să depună cererile online, la adresele de email: media@bdr.md / violeta.iaros@bdr.md, tema: Formular de aplicare, vizită de studiu în Polonia. Condițiile de participare la vizita de studiu sunt descrise detaliat în Formularul de aplicare, care poate fi solicitat prin e-mail de la BDR Associates sau este accesibil aici formular_aplicare_pentru_vizita_de_studiu_in_polonia.docx.

Delegația UE a lansat seria de vizite de studii în UE destinată exclusiv presei regionale, dată fiind discrepanța dintre presa din capitală și cea din regiuni în ceea ce privește accesul la informare cu privire la cooperarea UE-Republica Moldova. Începând cu anul 2015, vizitele de studiu s-au desfășurat în Estonia, Letonia, Lituania și la instituțiile europene de la Bruxelles.

Pentru mai multe detalii, rugăm să ne contactați:

BDR Associates Communication Group – 022214156, Svetlana Japalău / Violetta Iaroș, Svetlana.Japalau@bdr.md / Violeta.Iaros@bdr.md.

Secțiuni editoriale: