Delegaţia Uniunii Europene în Republica Moldova

Orășelul European 2018 Ungheni

Chisinau, 16/05/2018 - 11:00, UNIQUE ID: 180516_40
Press releases

16 mai 2018,

Chișinău

Orășelul European 2018 Ungheni

Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova organizează pe 19 mai Orășelul European 2018 la Ungheni și invită toți vizitatorii în Piața Independenței, cu începere de la orele 13:00.

În cadrul Orășelului European veți regăsi corturi cu prezentări ale proiectelor finanțate de UE, unde veți putea afla informații interesante despre asistența acordată de Uniunea Europeana pentru a contribui la dezvoltarea Republicii Moldova.

De asemenea, evenimentul oferă vizitatorilor posibilitatea de a se bucura de cultura și bucătăria europeană și nu numai, prin intermediul prezenței Ambasadelor Statelor Membre UE și a țărilor partenere.

Tradițional, Orășelul European va găzdui un Festival de Film și Cultură Europeană, care va fi lansat pe la orele 18:00. Pe parcursul zilei, publicul va avea ocazia să participe la o serie de activități menite să ofere o imagine de ansamblu a diversității culturale europene, cu ecranizări de filme europene și spectacole de muzică. Vizatorii orășelului vor avea posibilitatea să participe la lecții de limbi străine.

Orășelul European 2018 Ungheni invită pe toți cei interesați, să participe la aceste evenimente.

Pentru mai multe detalii, consultati agenda evenimentului :

 

 

Secțiuni editoriale: