Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë
Përfaqësuesi i Posaçëm i Bashkimit Evropian në Kosovë

EEAS RSS Feeds

Displaying 81 - 90 of 1779

Europe Day Speech by Head of EU Office/EU Special Representative, Nataliya Apostolova

Languages:

Fjalimi për Ditën e Evropës nga Shefja e Zyres së BE-së/Përfaqësuesja e Posaçme e BE-së në Kosovë, Nataliya Apostolova

Dan Evrope, Govor Šefica Kancelarije EU/EUSP, Natalija Apostolova

Languages:

Editorijal Natalije Apostolove, šefice Kancelarije EU na Kosovu/Specijalne predstavnice EU obavljen u Zeri (na Albanskom jeziku) i Kontakt plus (na srpskom jeziku)

Languages:

Op-ed by Nataliya Apostolova, Head of the EU Office in Kosovo/EU Special Representative published in daily Zeri (Albanian) and Kontakt plus (Serbian)

Languages:

Op-Ed nga Nataliya Apostolova, Shefe e Zyres se BE-së/Përfaqësuese e Posaçme e BE-së, i botuar në të përditshmen Zëri (në shqip) dhe Kontakt plus (serbisht)

Pages