Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë
Përfaqësuesi i Posaçëm i Bashkimit Evropian në Kosovë

REFUZIMI/ANULLIMI/REVOKIMI I VIZËS

03/08/2016 - 16:53
Miscellaneous

FORMULARI STANDARD I NJOFTIMIT DHE ARSYES PËR REFUZIMIN, ANULLIMIN OSE REVOKIMIN E VIZËS