Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë
Përfaqësuesi i Posaçëm i Bashkimit Evropian në Kosovë

Konsultimet me Shoqërinë Civile gjatë vitit 2019

31/01/2019 - 14:15
Voices and views

A jeni aktivist i shoqërisë civile dhe i interesuar për të marrë pjesë në konsultimet e Zyrës së BE-së me shoqërinë civile në tema të ndryshme që kanë të bëjnë me raportin mes BE-së e Kosovës. Ky është Kalendari preliminar për vitin 2019 për konsultime mbi tema të ndryshme, si: Marrëveshja e Stabilizim Asociimit, Programi i Reformës Ekonomike, Raporti i Komisionit Evropian për Kosovën, Programet IPA. Ejani në konsultime!

 

Seksionet editoriale: