Delegation of the European Union to Georgia

Orari i konsultimeve me shoqërinë civile për vitin 2020

15/01/2021 - 13:15
Voices and views

 

A jeni aktivist i shoqërisë civile dhe i interesuar të merrni pjesë në konsultimet e Zyrës së BE për tema të ndryshme që kanë të bëjnë me raportin BE-Kosovë? Këtu është KALENDARI 2020 për konsultime mbi Marrëveshjen e Stabilizim Asociimit (MSA), Programet IPA, etj. Ejani!