Delegation of the European Union to Gabon, Equatorial Guinea, Sao Tomé-et-Principe and CEEAC 

Повик за изразување интерес за учество во консолидација на земјоделско земјиште

13/06/2019 - 12:50
Грантови

Проектот финансиран од Европската Унија “Воведување национална програма за консолидација на земјиште” (МАИНЛАНД) ги поканува сите групи сопственици на земјоделско земјиште да учествуваат на јавниот повик за изразување на интерес за учество во консолидација на земјоделско земјиште. Се покануваат да учествуваат групи на сопственици на земјоделско земјиште. Крајниот рок за доставување на изјавите за интерес е 1 јули 2019 година до 16:00 часот.