Делегација на Европската Унија во поранешна Југословенска Република Македонија

Делегација на Европската Унија во поранешна Југословенска Република Македонија

/file/federica-mogherini%E2%80%99s-video-message-europe%E2%80%99s-day-9-may-2017_mkFederica Mogherini’s video-message on Europe’s day - 9 May 2017

/file/erasmus-international-dimension_mkErasmus+ International Dimension

/file/press-conference-western-balkans-ministerial-meeting-warsaw_mkPress Conference -Western Balkans Ministerial Meeting in Warsaw