Délégation de l'Union européenne en République démocratique du Congo

Vrapo kundër korrupsionit / Run Against Corruption

10/11/2018 - 00:00
Vidéo

Mbi 400 persona ju bashkuan nismës së Bashkimit Evropian në Shqipëri për të "Vrapuar kundër korrupsionit" rreth liqenit të Tiranës. Së bashku jemi më të fortë dhe mund të fitojmë luftën kundër korrupsionit!

. . .

Over 400 people joined the EU in Albania initiative to "Run Against Corruption" around the Lake of Tirana. Together we are stronger and we can win the fight against corruption.

Rubriques éditoriales: