Delegation of the European Union to Cuba

Проект финансиран од ЕУ за унапредување на интегритетот и транспарентноста на јавната администрација објавува тендер за спроведување кампања за интегритет

18/01/2021 - 19:50
Others

Краен рок за аплицирање: 29 јануари 2021 година, 15.00 часот по средноевропско време. Повеќе информации во документите во прилог.