Delegation of the European Union to China

Delegacioni i BE-së në Shkup ofron postin për Përkthyes/Interpretues

05/03/2019 - 14:16
Temporary agents

Delegacioni i BE-së në Shkup ofron postin për Përkthyes/Interpretues

Për më shumë informata dhe formularin për CV-në, klikoni në linkun e mëposhtëm. Afaiti i fundit: 13 mars 2019