Delegacioni i Bashkimit Evropian ne Shqiperi

Kërko

Seksionet editoriale SHFAQ

Llojet e përmbajtjes SHFAQ

Filter by tags:

Informacioni i autorësisë SHFAQ

Datat SHFAQ

 1. Video
  Videos: 
  HR/VP Josep Borrell on International Day of Multilateralism and Diplomacy for Peace

  International Day of Multilateralism and Diplomacy for Peace

 2. Video
  Videos: 
  Josep Borrell video message on coronavirus outbreak (subtitles)

  Coronavirus outbreak

 3. Video
  Videos: 
  Vlerësimi i ndërtesave të dëmtuara nga tërmeti

  Vlerësimi i ndërtesave të dëmtuara nga tërmeti

 4. Video
 5. Video
  Videos: 
  Si ti kuptojmë saktë etiketat “Përdoret brenda datës…” dhe “Përdoret deri më…”?

  Si ti kuptojmë saktë etiketat “Përdoret brenda datës…” dhe “Përdoret deri më…”?

 6. Video
 7. Video
 8. Video
 9. Video
 10. Video
  Videos: 
  Intervista e plotë e Ambasadorit të Bashkimit Evropian, Luigi Soreca për A2 TV

  Intervista e plotë e Ambasadorit të Bashkimit Evropian, Luigi Soreca për A2 TV

Pages