Delegacioni i Bashkimit Evropian ne Shqiperi

Kërko

Seksionet editoriale SHFAQ

Llojet e përmbajtjes SHFAQ

Informacioni i autorësisë SHFAQ

Datat SHFAQ

 1. Video
  Videos: 
  Vlerësimi i ndërtesave të dëmtuara nga tërmeti

  Vlerësimi i ndërtesave të dëmtuara nga tërmeti

 2. Video
 3. Video
  Videos: 
  Si ti kuptojmë saktë etiketat “Përdoret brenda datës…” dhe “Përdoret deri më…”?

  Si ti kuptojmë saktë etiketat “Përdoret brenda datës…” dhe “Përdoret deri më…”?

 4. Video
 5. Video
 6. Video
 7. Video
 8. Video
  Videos: 
  Intervista e plotë e Ambasadorit të Bashkimit Evropian, Luigi Soreca për A2 TV

  Intervista e plotë e Ambasadorit të Bashkimit Evropian, Luigi Soreca për A2 TV

 9. Video
 10. Video

Pages