Delegacioni i Bashkimit Evropian ne Shqiperi

Kërko

Seksionet editoriale SHFAQ

Llojet e përmbajtjes SHFAQ

Filter by tags:

Informacioni i autorësisë SHFAQ

Datat SHFAQ

 1. News stories
 2. Video
  Videos: 
  Vlerësimi i ndërtesave të dëmtuara nga tërmeti

  Vlerësimi i ndërtesave të dëmtuara nga tërmeti

 3. Video
 4. News stories
 5. News stories
 6. News stories
 7. News stories
 8. Video
  Videos: 
  Si ti kuptojmë saktë etiketat “Përdoret brenda datës…” dhe “Përdoret deri më…”?

  Si ti kuptojmë saktë etiketat “Përdoret brenda datës…” dhe “Përdoret deri më…”?

 9. Video
 10. Video

Pages