Delegacioni i Bashkimit Evropian ne Shqiperi

EEAS RSS Feeds

Displaying 41 - 50 of 1725

On 1 December, Josep Borrell assumed the post of EU High Representative for Foreign Affairs and Security Policy and Vice-President of the European Commission.

Die Europäische Union bekräftigt heute ihre Unterstützung für das weltweite Verbot chemischer Waffen.

The European Union reaffirms today its support to the universal ban on chemical weapons. It is a tribute to all those who have lost their lives or loved ones and suffered harm from chemical weapons as well as a commitment to promoting peace and security.

The Chemical Weapons Convention and the crucial work of the Organisation for the Prohibition of Chemical Weapons (OPCW) have contributed to eliminating 97% of chemical weapons stockpiles declared by possessor states. This makes the Chemical Weapons Convention the world's most successful disarmament treaty.

In the wake of the devastating earthquake that hit Albania early this morning, causing a loss of several lives and injuring many more, we express our deep condolences to the people and the authorities of the country.

The European Union stands in solidarity with Albania and is ready to offer assistance, including through the Union Civil Protection Mechanism. Our Emergency Response Coordination Centre (ERCC) has been in continuous contact with Albania’s civil protection authorities.

Languages:

Në vazhdën e tërmetit shkatërrues që goditi Shqipërinë herët në mëngjes, duke shkaktuar humbjen e disa jetëve dhe duke plagosur shumë më të tjerë, ne i shprehim ngushëllimet tona të thella popullit dhe autoriteteve të vendit.


Bashkimi Evropian është në solidaritet me Shqipërinë dhe është i gatshëm të ofrojë ndihmë, përfshirë edhe përmes Mekanizmit të Mbrojtjes Civile. Ne jemi në kontakt me autoritetet shqiptare për të parë se si mund të ndihmojmë sa më mirë në këtë moment të vështirë.

Languages:

In the wake of the devastating earthquake that hit Albania early this morning, causing a loss of several lives and injuring many more, we express our deep condolences to the people and the authorities of the country.

The European Union stands in solidarity with Albania and is ready to offer assistance, including through the Union Civil Protection Mechanism. Our Emergency Response Coordination Centre (ERCC) has been in continuous contact with Albania’s civil protection authorities.

Languages:

Pages