Delegacioni i Bashkimit Evropian ne Shqiperi

EEAS RSS Feeds

Displaying 1 - 10 of 1547

As we mark the International Criminal Justice Day, the European Union reaffirms its longstanding support towards the international criminal justice system and in particular its unwavering commitment to the International Criminal Court (ICC), as part of the EU's wider commitment to a rules-based international order.

The Council today adopted conclusions on the EU's priorities at the 74th UN General Assembly(September 2019 – September 2020). These conclusions complements the Council conclusions on strengthening multilateralism which were adopted on 17 June 2019.

About this consultation

The EU Delegation to Albania will launch a Call around September/October 2019 to support independent media production and is collecting information, through this informal on-line public consultation, to support the preparation of the Call.

The Ministry of Infrastructure and Energy and Central Finance and Contracting Unit (CFCU) in the Ministry of Finance and Economy of Albania is inviting consulting firms/companies focused on telecommunication legal and regulatory aspects, to submit Expressions of Interest related to the implementation the new European Electronic Communications Code & Open Internet for IPA 2015 Action Program for Albania, 2015/038-715, to be implemented under indirect management from Central Finance and Contracting Unit in t

Dear Minister Lleshaj, dear Executive Director De Bolle, dear General Director Veliu, Excellencies, dear colleagues, 

 

I am very happy to celebrate this inauguration with you today for several reasons.

 

Languages:

I dashur Ministër Lleshaj, e dashur Drejtore Ekzekutive De Bolle, i dashur Drejtor i Përgjithshëm Veliu, shkëlqesi, të dashur kolegë,

Jam shumë i lumtur që kremtojmë këtë përurim me ju sot, për disa arsye.

Languages:

Dear Minister Milevski,

Dear Mayor Georgieski,

Dear Samuel,

Excellencies,

Ladies and Gentlemen,

Languages:

I dashur Ministër Milevski,

I dashur Kryebashkiak Georgieski,

I dashur Samuel,

Shkëlqesi,

Languages:

Në kuadër të Programit IPA CBC Shqipëri-Kosovë 2014-2020 (financuar nga BE), Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme (Shqipëri) në bashkëpunim me Ministrinë e Administrimit të Pushtetit Lokal (Kosovë) dhe Delegacionin e BE në Shqipëri, ftojnë të interesuarit për të shprehur interes për pozicionin vakant të punës si në vijim:

 

– Drejtues i Sekretariatit të Përbashkët Teknik, pozicionuar në Kukës

 

Procedura e Aplikimit:

 

Languages:

Pages