Delegacioni i Bashkimit Evropian ne Shqiperi

EEAS RSS Feeds

Displaying 31 - 40 of 1707

Në vazhdën e tërmetit shkatërrues që goditi Shqipërinë herët në mëngjes, duke shkaktuar humbjen e disa jetëve dhe duke plagosur shumë më të tjerë, ne i shprehim ngushëllimet tona të thella popullit dhe autoriteteve të vendit.


Bashkimi Evropian është në solidaritet me Shqipërinë dhe është i gatshëm të ofrojë ndihmë, përfshirë edhe përmes Mekanizmit të Mbrojtjes Civile. Ne jemi në kontakt me autoritetet shqiptare për të parë se si mund të ndihmojmë sa më mirë në këtë moment të vështirë.

Languages:

À la suite du tremblement de terre dévastateur qui a frappé l'Albanie tôt ce matin, causant le décès de plusieurs personnes et en blessant davantage, nous adressons nos sincères condoléances à la population et aux autorités du pays.

Languages:

In the wake of the devastating earthquake that hit Albania early this morning, causing a loss of several lives and injuring many more, we express our deep condolences to the people and the authorities of the country.

The European Union stands in solidarity with Albania and is ready to offer assistance, including through the Union Civil Protection Mechanism. Our Emergency Response Coordination Centre (ERCC) has been in continuous contact with Albania’s civil protection authorities.

Languages:

Statements by representatives of Albanian authorities and political parties questioning the integrity of the EU diplomatic community in Tirana for positions expressed in their institutional capacity are completely unacceptable. 

The European Union representatives statements and actions represent the positions and views of the EU.

We reiterate our full support for the excellent work the EU Ambassador and the EU Delegation are doing to bring the country closer to the European Union.

Languages:

Deklaratat e përfaqësuesve të autoriteteve shqiptare dhe partive politike që vënë në dyshim integritetin e bashkësisë diplomatike të Bashkimit Evropian në Tiranë për qendrime të shprehura në cilësinë e tyre institucionale janë krejtësisht të papranueshme.

Deklaratat dhe veprimet e përfaqësuesve të Bashkimit Evropian përfaqësojnë qëndrimet dhe pikëpamjet e BE-së.


Ne përsërisim mbështetjen tonë të plotë për punën e shkëlqyer që Ambasadori i BE-së dhe Delegacioni i BE-së po bëjnë për ta sjellë vendin më pranë Bashkimit Evropian.

Languages:

This year we celebrate the 30th anniversary of the UN Convention on the Rights of the Child - the most widely ratified human rights treaty in history that has helped transform children's lives around the world for the better.

أصدرت المفوضية الأوروبية والممثلة العليا للاتحاد الأوروبي للشئون الخارجية والسياسة الأمنية البيان التالي:

Languages:

Pages