Delegacioni i Bashkimit Evropian ne Shqiperi

EEAS RSS Feeds

Displaying 1 - 10 of 1707

The High Representative of the European Union for Foreign Affairs and Security Policy/Vice-President of the European Commission, Josep Borrell, met today with the acting Foreign Minister of Albania, Gent Cakaj, on the margins of the 26th OSCE Ministerial Council in Bratislava.

 

On his first mission as Europe’s Emergency Response Coordinator, Janez Lenarčič, EU Commissioner for Crisis Management, is in Albania on 5 December to assess the damage and the primary needs for reconstruction.

This follows yesterday’s announcement by the President of the European Commission, Ursula von der Leyen, of €15 million in EU funds to immediately support the Albanian people following the devastating earthquake.

Languages:

Në misionin e tij të parë si Koordinator për Reagimin ndaj Emergjencave në Evropë, Janez Lenarčič, Komisioner i BE-së për Menaxhimin e Krizave, ndodhet në Shqipëri më 5 dhjetor për të vlerësuar dëmet dhe nevojat parësore për rindërtim.

Kjo pas njoftimit të djeshëm nga Presidentja e Komisionit Evropian, Ursula von der Leyen, për 15 milion Euro fonde të BE-së për të mbështetur menjëherë popullin shqiptar pas tërmetit shkatërrimtar.

Languages:

Unë jam i privilegjuar dhe i nderuar që marr rolin e Përfaqësuesit të Lartë të Bashkimit Evropian për Punë të Jashtme dhe Politikë të Sigurisë dhe Nënkryetar të Komisionit Evropian.

ჩემთვის დიდი პატივია საგარეო საქმეთა და უსაფრთხოების პოლიტიკის საკითხებში ევროკავშირის უმაღლესი წარმომადგენლის და ევროკომისიის ვიცე-პრეზიდენტის თანამდებობის დაკავება.

I am privileged and honoured to take up the role of the European Union’s High Representative for Foreign Affairs and Security Policy and Vice-President of the European Commission.

Pages