Delegation of the European Union to Albania

EEAS RSS Feeds

Displaying 71 - 80 of 1672

Around 150 volunteers from the EU Delegation to Albania, Europe House, Green Line Albania, Eden Center, and "Kolin Gjoka" Vocational High School came together to participate in EU Beach Cleanup 2019 and clean the Tale beach in Lezha!

This week has been very difficult for Albania. The earthquakes of last week-end have deeply shaken the Albanian population in Durres, Tirana and, in fact, in the entire country.

 

Languages:

Kjo javë ka qenë shumë e vështirë për Shqipërinë. Tërmetet e fundjavës së kaluar e kanë tronditur thellësisht popullsinë shqiptare në Durrës, Tiranë dhe, në fakt, në të gjithë vendin.

 

Languages:

Pages