Delegation of the European Union to Albania

EEAS RSS Feeds

Displaying 21 - 30 of 1720

J’ai le privilège et l’honneur d’endosser le rôle de haut représentant de l’Union pour les affaires étrangères et la politique de sécurité et de vice-président de la Commission européenne.

ჩემთვის დიდი პატივია საგარეო საქმეთა და უსაფრთხოების პოლიტიკის საკითხებში ევროკავშირის უმაღლესი წარმომადგენლის და ევროკომისიის ვიცე-პრეზიდენტის თანამდებობის დაკავება.

I am privileged and honoured to take up the role of the European Union’s High Representative for Foreign Affairs and Security Policy and Vice-President of the European Commission.

На 1 декември, Жозеп Борел стапи на позицијата висок претставник на ЕУ за надворешни работи и безбедносна политика и потпретседател на Европската комисија

Më 1 dhjetor, Josep Borrell mori postin e Përfaqësuesit të Lartë të BE-së për Punë të Jashtme dhe Politikë të Sigurisë dhe Nënkryetar i Komisionit Evropian

On 1 December, Josep Borrell assumed the post of EU High Representative for Foreign Affairs and Security Policy and Vice-President of the European Commission.

Pages